Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

  • Lansinoh ланолин-40 g.

Lansinoh ланолин-40 g.

Все още без оценка Напишете коментар
29.99лв.
Код на продукта:
2200,0
SKU: 2200,0
Производител:
Lansinoh
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

Лансинох ланолин е създаден специално за кърмачки и представлява най – високо пречистеният ланолин в света. Лансинох може да се прилага дори от хора, алергични към други ланолини с по –ниска степен на пречистване.

Указания за употреба

С чисти ръце размекнете между пръстите малко количество от Лансинох ланолин. Нанесете върху ареолите и зърната на гърдите след кърмене или при необходимост. Лансинох е хипоалергичен, поради което не е необходимо да се отстранява преди кърмене.

Други приложения на Лансинох ланолина

Лансинох е подходящ и при други повърхностни наранявания на кожата. Предпазва и успокоява нежната бебешка кожа от зачервяване, причинено от триенето на пелените. Нанася се на засегнатите места при всяка смяна на пелените. Образува полупропусклива защитна бариера по повърхността на кожата и нейната еластичност. Подходящ е и като крем, предотвратяващ образуването на мазоли по стъпалата (нанесете два часа преди разходка).

Състав

Съдържа 100% Лансинох ® HPA ®ланолин.

Гаранция за качество

Лансинох ® HPA ®ланолин е най стриктно контролираният ланолин в световен мащаб. В специализирани лаборатории се извършват регулярни тестове за наличие на детегренти и пестициди. Уникална, патентована технология на пречистване осигурява производството на ланолин за медицински цели, който се използва от лабораториите Лансинох при производството на Лансинох крем за кърмещи майки.

Опаковка: 40 мл.

Напишете коментар