Lindam

Покажи :
Сортиране по :

Lindam Детска раничка с каишки за прохождане

Lindam  Детска раничка с каишки за прохожданеДетската термо раничка е с каишки за прохождане. Размери: 5.5 x 16 x 25 см. Тегло с опаковка 0.215 к..

18.90лв.

Lindam Допълнителна преграда

Lindam  Допълнителна преграда Lindam  Допълнителна преграда е много удобна за сигурността на Вашето дете.Функционална е тъй като може да се изпол..

24.00лв.

LINDAM Преграда Easy Fit Plus Deluxe 51298

Преграда Easy Fit Plus Deluxe Тази преграда има предимството на затварящия се механизъм „бутни-затвори”, който не изисква специално нагласяване да се затво..

86.00лв.

LINDAM ALUMINIUM EXTENDING SAFETY GATE ПРЕГРАДА

Преграда за децаПреградата  Aluminium Extending Safety Gate Lindam осигурява сигурност и безопасност за вашето дете.Има красив дизайн. Изработена е от висо..

279.00лв.

LINDAM SAFE AND SECURE SOFT КОШАРА ЗА ИГРА

Кошара за игра Safe and Secure soft LindamКошара за игра Safe and Secure soft Lindam е предназначена за безопасна среда на вашето дете.Панелите са меки и това п..

299.00лв.

LINDAM SURE SHUT DECO ПРЕГРАДА ОТ ДЪРВО И МЕТАЛ

Lindam Преграда от дърво и металТази преграда е с предимство за заети родители, тъй като има механизъм „бутни-затвори” и само като пуснете вратичката тя се затв..

119.00лв.

Lindam Sure Shut Orto Преграда

Lindam Sure Shut Orto Преграда Lindam Sure Shut Orto Преграда  е с удобния за заети родители механизъм „бутни-затвори” за лесно затваряне.Преградата е..

104.00лв.

Lindam Бебешка нощна лампа Automatic

51252 Бебешка нощна лампа Lindam AutomaticТя се включва автоматично когато е тъмно, и се изключва когато се съмне.Свързва се към електрическата мрежа.Подходяща ..

21.90лв.

Lindam Видео бебефон

Размер на дисплея 6см с цветен дисплейИнфрачервена камера за нощно видеоКомплекта съдържа-стойка за камерата, която позволява монтирането на плот или стена за п..

336.00лв.

Lindam Заключващ външен механизъм чекмедже

Lindam Заключващ външен механизъм чекмеджеLindam Заключващия механизъм гарантира защита, когато подрастващите деца започнат да пипат и да отварят чекмеджета, а ..

7.50лв.

Lindam Заключващ механизъм чекмедже

Lindam Заключващ механизъм чекмеджеLindam Заключващия механизъм гарантира защита  и безопасност, когато подрастващите деца започнат да пипат и да отварят ч..

7.50лв.

Lindam Колан за прохождащи деца

Lindam Колан за прохождащи децаМногофунционален колан, Ваш надежден помощник при отглеждане на прохождащото Ви дете.Използува се още и при спортните колички и с..

15.00лв.

Lindam Комплект за безопасност у дома

Lindam Комплект за безопасност у домаВашето дете прохожда и иска да види и пипне всичко.За ваше спокойствие и улеснение Ви е необходим този комплект от аксесоар..

22.90лв.

Lindam Комплект предпазители за европейски контакти

Lindam Комплект предпазители за европейски контакти С Lindam предпазителите за европейски контакти вие се грижите за сигурността на вашето дете.В комплекът..

7.50лв.

Lindam Комплект предпазители за ъгли

Lindam Комплект предпазители за ъглиЦелта на предпазителите е да обезопаси острите ъгли и да предпази вашето дете.Лесно се поставят, като ги нагласите около ъгъ..

8.60лв.

LINDAM КОШАРА ЗА ИГРА МЕТАЛНА БЯЛА

Кошара за игра метална бяла LindamКошарата е нъпълно безопасна за вашето дете.Лесно се променя от кошара в разделител за стая. Също така може да се комбинират п..

299.00лв.

LINDAM Мултифункционален предпазител

LINDAM Мултифункционален предпазителПредпазителят е предназначен да предотврати нежелано отваряне от детето на шкафове, хладилници, чекмеджета и др.Безпроблемно..

9.50лв.

Lindam Нощна лампа Освети пътя ми

Lindam Нощна лампа Освети пътя миLindam Нощната лампа има лека светлина и осигурява спокойствие на вашето дете преди заспиване.Преносима е, като има дръжка за т..

29.50лв.

Lindam Ограничител за шкафчета и чекмеджета

Lindam Ограничител за шкафчета и чекмеджетаLindam Заключващия механизъм гарантира защита, когато подрастващите деца започнат да пипат и да отварят чекмеджета, а..

13.90лв.

LINDAM ПРЕГРАДА SINGLE METAL PANEL

Lindam Детска преградаПреграда Single Metal Panel Lindam има здрава конструкция и е добра защита за вашето дете.Има здрава конструкция. Фиксира се направо на ст..

59.00лв.

LINDAM ПРЕГРАДА SURE SHUT AXIS

Lindam Детска преградаLindam Детска Преграда е много удобна тъй като има лесно затварящия се механизъм „бутни-затвори”, само пускате вратичката.Тя е със съвреме..

86.00лв.

LINDAM ПРЕГРАДА SURE SHUT PORTE

Детска ПреградаLindam Детска преграда е много удобна тъй като има лесно затварящия се механизъм „бутни-затвори”.Тя е със съвременен дизайн. Плътно прилепва до с..

86.00лв.

Lindam Преграда за легло

Lindam Преграда за леглоLindam преградата дава сигурност за вашето дете за прехода от детската кошара към леглото.Тя е със сгъваем дизайн. Подходяща за всички в..

79.00лв.

LINDAM ПРЕГРАДА ОТ ДЪРВО И МЕТАЛ

Lindam преграда от дърво и металПреградата осигурява сигурна среда за вашето дете.Изработена е от метал и дърво. Има съвременен дизайн. Прилепва плътно към стен..

119.00лв.

Lindam Предпазител за врата

Lindam Предпазител за вратаLindam Предпазител за врата е предназначен да предотврати заключването на детето само в стаята или от прищипване на пръстите на врата..

8.90лв.

Lindam Предпазител за хладилник

Lindam Предпазител за хладилникLindam продуктът е създаден да можете да заключите хладилника и така да предпазите вашето дете от нараняване с вратата.Монтира се..

7.90лв.

LINDAM Стопер за врата

LINDAM Стопер за вратаУдобно приспособление, осигуряващо защита на Вашето дете от притискане  на пръстчетата му с врата.Дизайна му позволява, когато не се ..

7.90лв.

LINDAM УДЪЛЖЕНА ДЪРВЕНА ПРЕГРАДА

Lindam Удължена дървена преградаLindam Удължена дървена преграда предоставя място спокойно и безопасно място за вашето дете. Поставя се на място с ширина о..

102.00лв.

Lindam Удължител за преграда Sure Shut

Lindam Удължител за преграда Sure ShutС преградите на Линдъм Sure Shut вие си създавате сигурно и безопасно място за вашето дете. А с удължителите на Линдъм тов..

46.90лв.

Lindam Удължител за преграда Sure Shut 7 см

Lindam Удължител за преграда Sure Shut 7 смС преградите на Линдъм Sure Shut вие си създавате сигурно и безопасно място за вашето дете. А с удължителите на Линдъ..

24.00лв.

Lindam Удължител за преграда бял Easy fit plus 28 см

Lindam Удължител за преграда бял Easy fit plus 28 смС преградите на Линдъм Sure Shut вие си създавате сигурно и безопасно място за вашето дете. А с удължителите..

44.00лв.

Lindam Удължител за преграда бял Easy fit plus 7 см

Lindam Удължител за преграда бял Easy fit plus 7 смС преградите на Линдъм Sure Shut вие си създавате сигурно и безопасно място за вашето дете. А с удължителите ..

21.60лв.

Lindam Удължител за преграда бял Sure Shut

Lindam Удължител за преграда бял Sure ShutС преградите на Линдъм Sure Shut вие си създавате сигурно и безопасно място за вашето дете. А с удължителите на Линдъм..

33.00лв.

LINDAM УДЪЛЖИТЕЛ ЗА ПРЕГРАДА СРЕБРИСТ EASY FIT

Lindam Удължител за преграда сребристС преградите на Линдъм Sure Shut вие си създавате сигурно и безопасно място за вашето дете. А с удължителите на Линдъм това..

21.60лв.

Lindam Удължител за преграда сребрист Easy fit plus 14 см

Lindam Удължител за преграда сребрист Easy fit plus 14 смС преградите на Линдъм Sure Shut вие си създавате сигурно и безопасно място за вашето дете. А с удължит..

29.90лв.

Lindam Удължител за преграда сребрист Sure Shut

Lindam Удължител за преграда сребрист Sure ShutС преградите на Линдъм Sure Shut вие си създавате сигурно и безопасно място за вашето дете. А с удължителите на Л..

49.00лв.

Lindam Универсална подложка за кошница за кола

Lindam Универсална подложка за кошница за колаLindam Универсалната подложка за кошница за кола е изработена от висококачествени материали за удобството на вашет..

18.90лв.

Lindam Щора за кола

Lindam Щора за колаLindam Комплект щори за колата са добър избор за предпазване на вашето дете.Имат висока  UV защита. Разполагат с двустепенен бутон, койт..

16.90лв.

Дигитален бебефон Lindam

Дигитален бебефон LindamДигитален бебефон Lindam е средство чрез, което винаги можета да чуете вашето бебе като заплаче. Така можете да реагирате веднага и да г..

159.00лв.