Nuby

Покажи :
Сортиране по :

Nuby NEW Неразливаща чаша с повдигащ връх и капак 360ml

Nuby NEW Неразливаща чаша с повдигащ връх и капак 360mlПодходящо е за употреба за деца над 9 месечна възраст, с удобна за хващане форма. Повдигащият к..

11.00лв.

Nuby Бебешка пудра 90 мл.

Nuby Бебешка пудра 90 мл. не е токсична и помага да се абсорбира излишната влага, за да запази нежната бебшка кожа ..

5.00лв.

Nuby Бебешки мокри кърпи 80 броя

Nuby Бебешки мокри кърпи 80 брояВинаги под ръка, тези кърпички ще са ви в услуга за бърза хигиенизация.Nuby се стремят към съвършенство във всеки техен про..

8.60лв.

Nuby Броеница Сафари

Nuby Броеница Сафари е ще облекчи дискомфорта при никненето на зъбките на Вашето бебе.Цялата играчка е за дъвкане с различни повърхности, които облекчават ..

16.70лв.

Nuby Букви и цифри за баня са 36 броя.

Nuby Букви и цифри за баня са 36 броя.С тях къпането ще е винаги забава.Nuby се стремят към съвършенство във всеки техен продукт за Вашето бебе. С иде..

22.60лв.

Nuby Гумени играчки за баня

Nuby Гумени играчки за баня са три  забавни животинчета - крокодил, слон и пате. Освен в банята са подходящи за игра и извън нея. Играчки помагат..

13.50лв.

Nuby Детска паста за зъби

Nuby Детска паста за зъби е със сладък фруктов вкус.Продуктът е от серия All Natural, напълно безвреден за децата.Nuby се стремят към съвършенств..

7.00лв.

Nuby Детска паста за зъби с накрайник за почистване и масажиране

Nuby Детска паста за зъби е със сладък фруктов вкус.Към комплекта имате накрайник, с който да масажирате венците на бебето и от ранна възраст да го св..

10.90лв.

Nuby Дигитален термометър

Nuby Дигитален термометър ще измери лесно и с клинична точност температурата на Вашето дете за около 60-90 секунди.Може да се използва орално, ректално или..

13.00лв.

Nuby Диспенсер за сухо мляко

Nuby Диспенсер за сухо мляко има три деления.С него лесно ще разделите три отделни дози сухо мляко за поредни хранения. Nuby се стремят към съвър..

7.00лв.

NUBY Диспенсър за мляко 5346

Характеристики:• Дозатор за сухо мляко, в който удобно ще съхранявате или дозирате необходимото количество.• Отделения, които позволяват бързо и точно измерване..

8.50лв.

NUBY Диспенсър за мляко 5346

Характеристики:• Дозатор за сухо мляко, в който удобно ще съхранявате или дозирате необходимото количество.• Отделения, които позволяват бързо и точно измерване..

8.50лв.

NUBY Диспенсър за мляко 5346

Характеристики:• Дозатор за сухо мляко, в който удобно ще съхранявате или дозирате необходимото количество.• Отделения, които позволяват бързо и точно измерване..

8.50лв.

Nuby Дъвкалка

Nuby Дъвкалка ще облекчи дискомфорта на Вашето дете при никнене на зъбките.Формата е лесна за захващане от малките ръчички, а извивките са съобра..

9.90лв.

Nuby Дъвкалка Броеница

Nuby Дъвкалка Броеница е удоволствие за Вашето бебче.Цялата играчка е за дъвчене с различни повърхности, които облекчават болките на бебето по време на ник..

15.60лв.

Nuby Дъвкалка Ключове с Ice гел

Nuby Дъвкалка Ключове с Ice гел е удоволствие за Вашето бебче в периода на никнене на зъбките.В дъвката има специален нетоксичен гел, който държи течността..

8.00лв.

Nuby Дъвкалка с Ice гел

Nuby Дъвкалка с Ice гел  е удоволствие за Вашето бебче в периода на никнене на зъбките.В дъвката има специален нетоксичен гел, който държи течността о..

10.20лв.

NUBY ДЪВКАЛКА С ICE ГЕЛ КРОКОДИЛЧЕ

Nuby Дъвкалка с Ice гел  е удоволствие за Вашето бебче в периода на никнене на зъбките.В дъвката има специален нетоксичен гел, който държи течността о..

10.20лв.

Nuby Дъвкалка с шумящи уши

Nuby Дъвкалка с шумящи уши е удоволствие за Вашето бебче.Цялата играчка е за дъвчене с разлизни повърхности, които облегчават болките на бебето по време на..

6.80лв.

Nuby Дъвкалка със светлини и музика

Nuby Дъвкалка със светлини и музика е удоволствие за Вашето бебче в периода на никнене на зъбките.Играчката издава звуци и светлини и е със специални ..

19.90лв.

Nuby Дъвкалка тип залъгалка с Ice гел

Nuby Дъвкалка тип залъгалка с Ice гел е удоволствие за Вашето бебче в периода на никнене на зъбките.В дъвката има специален нетоксичен гел, който държи теч..

7.90лв.

Nuby Дъвкалка Цвете с Ice гел

Nuby Дъвкалка Цвете с Ice гел е удоволствие за Вашето бебче в периода на никнене на зъбките.В дъвката има специален нетоксичен гел, който държи течността о..

14.90лв.

Nuby Играчка за баня Жаба

Nuby Играчка за баня Жаба внася истинско забавление в банята.Благодарение на формата си, тя винаги се задържа на повърхността на водата, за да може бебето ..

15.30лв.

Nuby Извита ножичка Premium

Nuby Извита ножичка PremiumNuby се стремят към съвършенство във всеки техен продукт за Вашето бебе. С идея да улеснят максимално ежедневието на родителите ..

5.30лв.

Nuby Контейнер за храна Monster

Nuby Контейнер за храна Monster е с неплъзгаща се основа.В зъбките на чудовището лесно ще се съхрани детската закуска, а малките ръчички без проблем ще дос..

13.00лв.

Nuby Контейнери за съхранение 4 броя

Nuby Контейнери за съхранение 4 броя  са съвместими с помпите на Nuby.В тези контейнери ще може да запазвата кърма за вашето бебе.Nuby се стремят..

12.90лв.

Nuby Купа за хранене и съхранение

Nuby Купа за хранене и съхранение 6 броя са цветни и практични. Идеални са за съхранение на храна, за съхранение на течност или за прясна храна.Купите..

7.40лв.

Nuby Купа с капак, лъжица и вендуза

Nuby Купа с капак, лъжица и вендуза е идеална, ако обичате да пътувате и се храните навън.Под капака храната се запазва свежа, има част, която залепва на м..

11.60лв.

Nuby Лигавник за еднократна употреба 10 броя

Nuby Лигавник за еднократна употреба 10 броя са практични лигавници, с джобче, което събира падналата храна. Идеални за хранения навън.Лигавничетата са с ц..

6.90лв.

Nuby Мрежичка за плодове с дръжка

Nuby Мрежичка за плодове с дръжка е практично решение за периода, в който детето още не може да се храни само.Използването й е напълно ..

7.90лв.

Nuby Мрежичка за плодове с кръгла дръжка

Nuby Мрежичка за плодове с кръгла дръжка е практично решение за периода, в който детето още не може да се храни само.Използването й е н..

8.60лв.

Nuby Образователна книга с пискун

Nuby Образователна книга с пискун е весела играчка за Вашето детенце.Играчката издава звуци при натискане и на страничките си има забавни животинки. Тя е с..

10.70лв.

Nuby Паста за зъби + четка за зъби

Nuby Паста за зъби + четка за зъби е комплект, който ще подсигури пълна грижа за зъбките на детето.Пастата е специално съобразена с възрастта и вкусов..

12.80лв.

Nuby Плюшена дъвкалка Жираф

Nuby Плюшена дъвкалка Жираф е удоволствие за Вашето бебче в периода на никнене на зъбките.Със специални грапавини, които облекчават венците на бебето и сти..

10.90лв.

Nuby Плюшена дъвкалка с Ice гел Животинки

Nuby Плюшена дъвкалка с Ice гел Животинки е удоволствие за Вашето бебче в периода на никнене на зъбките.В дъвката има специален нетоксичен гел, който държи..

14.00лв.

Nuby Подплънки за гърди 24 броя

Nuby Подплънки за гърди 24 броя в пакет са за еднократна употреба.Те имат супер абсорбираща способност, надеждни са, със специален дизайн, който осигурява ..

7.00лв.

Nuby Подплънки за гърди 40 броя

Nuby Подплънки за гърди 40 броя в пакет са за еднократна употреба.Те имат супер абсорбираща способност, надеждни са, със специален дизайн, който осигурява ..

12.00лв.

Nuby Помпа за кърма Express

Nuby Помпа за кърма ExpressТова е компактна малка помпа за кърма, която може да взимате навсякъде със себе си и да облекчавате напрежението в гърдите си, ако се..

25.00лв.

Nuby Силиконова дъвкалка Етап 1

Nuby Силиконова дъвкалка Етап 1В основата на залъгалката има малки грапивини, които масажират венците на бебето и го облечават в периода на никнене на зъбк..

7.00лв.

Nuby Силиконова лъжици за хранене

Nuby Силиконова лъжици за хранене е с мек връх, нежен към бебешки венци. Подходяща е за захранване на бебета. Дизайнът е ергономиче и удобен за почист..

10.00лв.