Playgro

Покажи :
Сортиране по :

Playgro Висяща играчка кончето Хоп Троп - PG-0401

Играчките от серията Toy Box Dingly Danglys предлагат часове забавление със своите живи цветове и шарки, които насърчават визуалното възприятиеИграчките от сери..

19.00лв.

Playgro 4-в-1 Музикално пиано за ръце/крачета (със светлини)

Когато бебето натисне клавишите с ръчички или крачета, пианото ще засвети и засвири. Играчката може да се използва като пиано, закачено на креватчето или като п..

54.90лв.

Playgro Jerry's Class Активна играчка "Кула"

Playgro Jerry's Class Активна играчка "Кула"10 образователни дейности;изобилие от цветове;разрешаване на проблеми.Playgro Jerry's Class Активна играчка "Кула"&n..

29.00лв.

Playgro Jerry's Class Активна играчка "Пиано"

Playgro Jerry's Class Активна играчка "Пиано"музика и светлинирегулируем звукбебешка дрънкалка и спиралаярки цветовезахранване: батерииPlaygro Jerry's Clas..

39.00лв.

Playgro Jerry's Class Активна играчка "Ту-Ту Влак"

Playgro Jerry's Class Активна играчка "Ту-Ту Влак"музика и светлинивъртящи се играчкиярки цветовезахранване: батерииPlaygro Jerry's Class Активна играчка "..

39.00лв.

Playgro Jerry's Class Активна играчка с форми за подреждане и чук

Playgro Jerry's Class Активна играчка с форми за подреждане и чук8 елемента;двустранен поднос;леко чукче.Playgro Jerry's Class Активна играчка с форми за подреж..

29.00лв.

Playgro Jerry's Class Активна играчка със светлина и звуци "Пожарна кола"

Playgro Jerry's Class Активна играчка със светлина и звуци "Пожарна кола"премигващи светлинки;реалистични звуци;5 забавни мелодии.Относно продуктапремигващи све..

19.00лв.

Playgro Jerry's Class Активна играчка със светлина и звуци "Фото"

Playgro Jerry's Class Активна играчка със светлина и звуци "Фото"наподобява истински фотоапарат;различни картини;светлини и музика.Време за снимкаФункциите, кои..

25.00лв.

Playgro Jerry's Class Активна играчка със светлина и звуци "Чук"

Playgro Jerry's Class Активна играчка със светлина и звуци "Чук"забавни звуци;удобен за хващане;премигващи светлинкиPlaygro Jerry's Class Активна играчка със св..

13.00лв.

Playgro Jerry's Class Активна играчка-пъзел "Цвете"

Playgro Jerry's Class Активна играчка-пъзел "Цвете"22 части;изобилие от цветове;подходящо за различни етапи.Лек и компактен дизайнПъзелът е подходящ за игр..

25.00лв.

Playgro Jerry's Class Музикална играчка 2в1 Пиано и Барабани

Playgro Jerry's Class Музикална играчка 2в1 Пиано и Барабани20 забавни мелодии;4 режима на игра;премигващи светлинки.Playgro Jerry's Class Музикална играчка 2в1..

39.00лв.

Playgro Jerry's Class Проходилка "Стъпка по стъпка" със светлини и звуци

Playgro Jerry's Class Проходилка "Стъпка по стъпка" със светлини и звуципомага при прохождане;музика и светлини;4 цветни топкиPlaygro Jerry's Class Проходилка "..

65.00лв.

Playgro Активен Жираф за гушкане 30см.

Жирафчето за гушкане ще подари на Вашето бебе часове на забавление, благодарение на многобройните си функции.Различни текстури, ярки цветове, шумолящи и дрънкащ..

34.90лв.

Playgro Активен Лъвчо 25см PG-0118

Активен Лъвчо 25смИграчката Лъвчo е забавна с функциите си, които подпомагат развитието на детето, като същевременно задържат вниманието му, докато сте навън с ..

29.00лв.

Playgro Активна гимнастика - динозавър

Нека бебето се влюби в очарователния динозавър - гимнастика и неговите три висящи приятелчета , които са лесни за откачване и идеални за игра по време на път. С..

69.00лв.

Playgro Активна гимнастика 3 в 1 Safari PG-0601

Тази гъвкава активна гимнастика е разработена да забавлява бебето с множество функции, да ангажира и доставя удоволствие на всичките сетива по изцяло нов начин...

85.00лв.

Playgro Активна гимнастика Забавление - PG-0603

Активна гимнастика „Забавление” от Playgro предлага 4 забавни етапа на игра. Гимнастиката разполага с ангажиращи вниманието висящи играчки; напълнена ..

119.00лв.

PLAYGRO Активна играчка Jerry`s Class форми за подреждане Хипопотам

натисни и завъртидействие и реакцияоткриване на нови нещаразрешаване на проблемипроба и грешкаобучение чрез играформите се прибират в играчката за лесно съхране..

39.00лв.

Playgro Активна играчка Джери Жираф 25см

Активният Джери Жираф е идеален да го вземете, когато сте на разходка. Той ще държи вниманието на детето за часове. Може да бъде закачен на детската количка или..

29.90лв.

Playgro Активна играчка Капитан Куче 25см

Запознайте се с Капитан Куче – добрият пират.Идеален да го вземете, когато сте на разходка, той ще държи вниманието на детето за часове.Може да бъде закачен на ..

29.90лв.

Playgro Активна играчка ксилофон

Този ксилофон 2 в 1 е идеален за насърчаване на бебето да използва двигателните си умения.Цветният ксилофон може да се използва:като пиано, когато бебето натиск..

29.00лв.

Playgro Активна играчка Кула с топчета 12-36м

Играчката помага на детето да развива уменията си, като проследява цветните етажи, осъзнава причина - следствие и придобива спортен дух.Пуснете трите топки, кои..

24.90лв.

PLAYGRO АКТИВНА ИГРАЧКА МУЗИКАЛНА КУТИЯ ТЕЛЕВИЗОР

Включете музикалната кутия-телевизор и се наслаждавайте на сменящи се сафари сцени с животни от джунглата на Playgro. В същото време звучи успокояваща нежн..

29.00лв.

Playgro Активна играчка със звуци Волан

Активната играчка Волан ще удиви Вашия малък любител на високите скорости. Ярки цветове и разнообразни звуци и мелодии насърчават зрителното и слуховото възприя..

39.00лв.

Playgro Активна Пеперуда 25см PG-0130

Активна Пеперуда 25смС халка за лесно закачване навсякъде. Със собствена индивидуалност и цветове, релеф и функции.Ярките цветове насърчават визуалното възприят..

29.00лв.

Playgro Висяща играчка - Маймунка PG-0422

Висяща играчка - Маймунката КърлиПредставяме ви Маймунката от колекцията висящи играчки! Шарената Фея Флос е смес от плюш, сатен, тъкани и рипсени материи,..

19.90лв.

Playgro Висяща играчка - Фея PG-0418

Висяща играчка - Феята ФлосПредставяме ви Феята от колекцията висящи играчки! Шарената Фея Флос е смес от плюш, сатен, тъкани и рипсени материи, които пред..

19.90лв.

Playgro Висяща играчка мишлето Мимси - PG-0402

Играчките от серията Toy Box Dingly Danglys предлагат часове забавление ссъс своите живи цветове и шарки, които насърчават визуалното възприятие. Мека и безопас..

19.00лв.

Playgro Въртяща се играчка за столче - PG-143

Играчката-въртележка за столче събира две фантастични играчки в едно – дрънкалка и въртележка. Въртележката е много подходяща за забавление по време на хранене,..

19.90лв.

Playgro Гривни дрънкалки и чорапки Откритие 0м+

Плюшените играчки забавляват мъничетата, осигуряват забава и опознаване на крайниците. Гледайте как бебето се забавлява да открива ръчичките и крачетата си..

25.00лв.

Playgro Гривни-дрънкалки и чорапки - джунгла - PG-0328

Гледайте как бебето се забавлява да открива ръчичките и крачетата си с този комплект дрънкалки гривни и чорапки. Само сложете подобните на чорапки дрънкалки за ..

29.90лв.

PLAYGRO ГРИЗАЛКА КОНЧЕТО ХОП ТРОП

Гризалката ще успокои сърбящите венци на вашето бебе като същевременно симпатичното конче Хоп Троп ще ангажира вниманието му със забавните си цветове. Гриз..

6.90лв.

PLAYGRO ГРИЗАЛКА КОНЧЕТО ХОП ТРОП

Гризалката ще успокои сърбящите венци на вашето бебе като същевременно симпатичното конче Хоп Троп ще ангажира вниманието му със забавните си цветове. Гриз..

6.90лв.

Playgro Гризалка с вода жирафчето Джери 3м+

Спрете мъчителните моменти на поникването на зъбките, направете ги приятни с гризалката, която осигурява приятни и забавни мигове.Водната гризалка помага да се ..

5.90лв.

Playgro Гризалка с вода син ринг 3м+

Спрете мъчителните моменти на поникването на зъбките, направете ги приятни с гризалката, която осигурява приятни и забавни мигове.Водната гризалка помага да се ..

4.90лв.

Playgro Гризалка с вода червена панда 3м+

Спрете мъчителните моменти на поникването на зъбките, направете ги приятни с гризалката, която осигурява приятни и забавни мигове.Водната гризалка помага да се ..

4.50лв.

Playgro Дрънкалка - гризалка триъгълник PG -0330

Бебето може да разтърсва, дрънка и обръща тази разноцветна играчка в продължение на часове за физическа, визуална и слухова стимулация. Релефните гризалки успок..

9.90лв.

Playgro Дрънкалка кончето Хоп Троп - PG-0302

Към серията Toy Box са добавени старинен чар и красиви детайли, а в играчките присъстват последните технологии в игрите и развитието на бебето.Към серията Toy B..

19.00лв.

Playgro Дрънкалка Кончето Хоп Троп - за момиче - PG-0327

Дрънкалката Кончето Хоп Троп вече е и в розов вариант с множество забавни активности, с които мъничето ви да се развлича. Тя прави времето за игра още по-забавн..

19.00лв.

Playgro Дрънкалка Хеликоптер - PG-0325

Дрънкалка-хеликоптер за малките откриватели - подвижните мъниста се движат и дрънкат за стимулиране на сетивата и развитие на фината моторика, а ярките цве..

9.90лв.