trunki

Покажи :
Сортиране по :

Trunki Поставка за чаша/шише

Поставка за чаша/шише или джобче за джунджурииПоставка/торбичка за чаша/шише или торбичка за джунджурииОстанете хидратирани по време на пътуването или дръжте бл..

14.99лв.

Trunki Възглавница и одеяло за път Поспаланковци

Възглавница и одеяло за път Поспаланковци Поспаланковците са иновативен приятел, който съчетава възглавничка и одеялце за подремване по време на път. Само ..

49.99лв.

Trunki Голяма чанта

Чантата Tote от Trunki помага играчките да са прибрани и същевременно наблизо. Тя може да се закачи на предната седалка в самолета или колата, а в куфар Trunki ..

33.90лв.

Trunki Детски куфар на колела Трикси (розов)

Детски куфар на колела Трикси (розов)Трикси е първият розов куфар Trunki. Тя е създадена, за да помогне на децата да се справят със скуката, която често ги наля..

119.99лв.

Trunki Детски куфар на колела Трънкизаурус Рекс (зелен)

Детски куфар на колела Трънкизаурус Рекс (зелен)Запознайте се с Трънкизаурус! Със своите нашарени люспи и страховити зъби той предупреждава, че е по-добре да вн..

139.90лв.

Trunki Детски куфар на колела Фрида (бял)

Trunki е създаден, за да помогне на децата да се справят със скуката, която често ги наляга по време на път. Куфарът е предназначен за употреба като ръчен багаж..

139.90лв.

Trunki Комплект аксесоари за куфар

Комплект аксесоари за куфар (голяма чанта, чанта-седло, портмоне, стикери)  Уверете се, че куфарът Trunki е пълен с всички необходими неща за детето п..

75.99лв.

Trunki Раница за плуване/плаж

Водоустойчивата раницата за плуване PaddlePak е идеална за малките откриватели! Направена от лек и здрав материал, тя има закопчаване с навиване на отвора, коет..

55.99лв.

Trunki Раница за плуване/плаж - 10л

Водоустойчивата раницата за плуване PaddlePak е идеална за малките откриватели! Направена от лек и здрав материал, тя има закопчаване с навиване на отвора, коет..

65.99лв.

Trunki Раница за плуване/плаж Делфин 10л (синя)

- Плътно закопчаване с навиване на отвора- Безопасна закопчалка- Висококачествена водоустойчива материя- Регулируеми презрамки- Подплатен гръб с мрежеста м..

65.90лв.

Trunki Столче за кола - раница (група 2/3; 4-11 г)

Раницата BoostApak от Trunki е носител на множество награди. Според законовите изисквания, всяко дете под 12-годишна възраст или високо под 135 см трябва да се ..

159.90лв.